index Inkopedia, Diensten, Ellen Kuppens, Inkoper Inkopedia, Opdrachtgevers, Ellen Kuppens, Strategisch Inkoper Inkopedia, Ellen Kuppens, Profiel, Stragisch Inkoper Inkopedia, Contact, Strategisch Inkoper, Ellen Kuppens
low hanging fruit

Diensten

Inkopedia legt zich toe op inkoopondersteuning in de breedste zin van het woord. Wat het bedrijf kenmerkt in alle opdrachten is het bereiken van een praktisch en meetbaar resultaat. Geen wollige rapporten met lange volzinnen maar scherpe analyses die concrete conclusies en aanbevelingen inleiden. Inkopedia voert deze aanbevelingen bij voorkeur ook zelf door binnen de organisatie of zet deze om in resultaat in specifieke inkooptrajecten.

Inkopedia biedt u ondersteuning op drie niveaus:

Inkoop strategie: Het analyseren van de Inkoop functie van een bedrijf of instelling en dit meetbaar tot betere resultaten in staat stellen

Inkoop techniek: het ondersteunen van de Inkoop organisatie met een scala aan tools en technieken die het beste resultaat uit de inkopers zal halen. Inkopdia heeft hiervoor een geheel eigen tool kit ontwikkeld die op allerlei momenten in het inkoopproces van toegevoegde waarde zijn.

Inkoop praktijk: Inkopedia kan een inkoop traject voor u uit handen nemen. Van medische hulpmiddelen, tot inkoop van raw materials en van facilitaire, technische goederen en diensten tot HR diensten. Inkopedia kan uw aanbesteding of tender begeleiden van initiatie tot succesvol contract.